Menu

In december 2018 heeft Google aangekondigd om Google+ voor consumenten in april 2019 te beëindigen, omdat het te weinig wordt gebruikt.

Op 2 april worden je Google+ account en eventuele Google+ pagina's die je hebt gemaakt beëindigd. Tot die tijd kun je nog informatie delen, maar daarna verdwijnt de content.

Foto's en video's van Google+ in je albumarchief en je Google+ pagina's worden ook verwijderd. Je kunt je content - indien gewenst - downloaden en bewaren. Doe dit voor april. Foto's en video's waarvan een back-up staat in Google Foto's worden niet verwijderd.

Let op dat je de Google+ icoontjes uit je communicatiemiddelen haalt. In de footer van een website of e-mailhandtekening staan ze regelmatig opgenomen.

 

 

Per 2 april 2019 worden alle Google+ accounts opgeheven.