Menu

Op 17 maart is de boekpresentatie gehouden van het boek "Zo simpel is marketing!". 
De grote opkomst heeft aangetoond dat het onderwerp leeft! Ondernemers worstelen met de juiste inzet van internetmarketing.

Met behulp van dit praktische boek kan men in 75 marketingacties de nodige stappen maken om hun business een vliegende start te geven. Dit zonder marketingkennis en budget!

De boekpresentatie werd gehouden op het kantoor van MTH accountants & adviseurs te Emmeloord. Naast de auteur Sanne Cramer (pseudoniem SocialSanne), deden wethouder Hans Wijnants van de Gemeente Noordoostpolder en bestuursvoorzitter Olaf ten Hoopen van MTH een woordje. Daarna was het tijd voor een signeersessie en borrel!

Over de auteur
De ruim tien jaar kennis en ervaring die Sanne Cramer heeft, deelt zij graag met anderen. Sanne heeft als missie om mensen te helpen in het benutten van online marketing, in het bijzonder Social Media. Dit doet zij onder het label SocialSanne. Naast haar werk als marketeer bij MTH accountants & adviseurs plaatst Sanne regelmatig marketingblogs op socialsanne.nl. Zo maakt ze ondernemend Nederland wegwijs in de wereld van internetmarketing.

Boek bestellen? 
Bestel het boek bij boekhandels onder ISBN nummer: ISBN 978-94-022-3377-3 of online via deze link.