Menu

Bij het doen van aanpassingen in jouw LinkedIn profiel, krijgt jouw netwerk daarvan standaard een update te zien. Wil je dit niet? Zet dit dan uit onder privacy en instellingen, privacy van profiel, profielwijzigingen delen.

Tip: Klik op de afbeelding om deze te vergroten!

 

Het delen van wijzigingen in jouw LinkedIn profiel kan ongewenst zijn.