Menu

Op YouTube kan je filmpjes publiceren en filmpjes bekijken. De website is eigendom van Google.

Bedrijfsmatig is YouTube perfect inzetbaar voor het verspreiden van je bedrijfsfilm(s). Door de film te uploaden op je eigen videokanaal krijg je een link die je weer kan opnemen in je website en sociale media.

Ook kan je je abonneren op diverse videokanalen om zo een stream te krijgen met de video`s die je interesse hebben. Zowel leuk voor particulieren als bedrijven.

Je kunt je eigen YouTube kanaal inrichten volgens huisstijl. Ga hiervoor - na inloggen – naar het kopje “mijn kanaal”en klik op instellingen. Vanuit hier kan je een profielfoto, achtergrond en informatie toevoegen.

YouTube is na Google de grootste zoekmachine. Het gebruik van YouTube is dus goed voor de vindbaarheid van een organisatie. Denk daarbij aan het meegeven van een goede aansprekende titel en tags aan je filmpje. Deze gegevens kan je invullen, zodra je een filmpje aan het uploaden bent. Tags zijn relevante zoektermen waarop je graag gevonden wil worden met je filmpje. YouTube kent een sterke interne zoekmachine die resultaten toont vanuit o.a. tags.

Film ze! https://www.youtube.com/

Op YouTube kan je filmpjes publiceren en filmpjes bekijken. De website is eigendom van Google.