Menu

Dolfijnen hebben een verrassend complex sociaal netwerk. De zwemmende zoogdieren hebben net als mensen enkele "vrienden" waarmee ze graag optrekken, maar vermijden ook het contact met specifieke individuen. Verder hebben dolfijnen die in nauwe rivieren leven, minder maar ook hechtere sociale contacten dan hun soortgenoten die in grote lagunes opgroeien.

Dat melden Amerikaanse onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift Marine Mammal Science aldus nu.nl

Als jij iemand iets wil vertellen over jezelf, je bedrijf of je diensten kan dat persoonlijk of via een medium. 

Sociale media zijn een zeer geschikt medium. Bij de inzet van deze media, ga je vooraf na waar je doelgroep zich bevindt. Nog beter is het om erachter te komen wie binnen de sociale media je doelgroep bereikt. Dit zijn de zogheten beïnvloeders ofwel influencers.

Influencers zijn dagelijks online actief. Internet wordt veelvuldig geraadpleegd en op elk tijdstip om volledig bij te blijven. Influencers zijn creators; zij plaatsen updates, blogs, artikelen en doen mee aan online discussies. Influencers zijn graag online goed zichtbaar. Een eigen opinie is merkbaar. Aankopen gaan voor het grootste deel online. Influencers hebben een grote groep volgers / likers op de sociale media.

Kortom deze personen bereiken met hun output een grote groep mensen.
Zeer interessant voor je business!

Kom erachter waar je influencers zich bevinden en probeer hen te bereiken. Door via de influencers te communiceren met je doelgroep, zet je je communicatie effectiever in dan je te richten op de massa(media).

Met welke influencer ga jij de samenwerking aan?

 

Als jij iemand iets wil vertellen over jezelf, je bedrijf of je diensten kan dat persoonlijk of via een medium.