Menu

Instagram is een snelle, mooie en leuke manier om je leven te delen met je vrienden en familie. Het gebruik is gratis. De mobiele app is populair. Volgens trendwatchers zijn tieners en twintigers tegenwoordig meer actief op Instagram dan op Facebook.

Het platform werkt eenvoudig. Maak een foto of video, kies één van de filters om het item op te leuken en plaats je creatie vervolgens op Instagram. Vanaf daar kun je de creatie delen op Facebook, Twitter, Tumblr en andere sociale netwerken. Het is een nieuwe manier om de wereld te zien.

Foto’s maken, delen & kijken is leuk. Dat vinden in ieder geval de ruim 100 miljoen actieve gebruikers per maand.

Nog een feitje: Instagram levert in tegenstelling tot de standaard langwerpige foto's van mobiele telefoons (met een beeldverhouding van 4:3) vierkante foto's af, net als de Kodak Instamatic en de Polaroidcamera.

Vandaar ook het vierkantje icoon van Instagram zelf!

Instagram biedt de nodige marketingmogelijkheden. Het is een middel om in contact te komen en blijven met de doelgroep. Je bouwt er aan een community. De beleving bij een merk of organisatie kan door de doelgroep zelf in beeld gebracht worden en Instagram leent zich perfect voor acties, creatieve wedstrijden en promotie van een nieuwe gadget. Ervaar de mogelijkheden. Maak een account aan en kijk wat Instagram jou te bieden heeft. Succes!

Instagram is een gratis mobiele app om digitale foto's of video's uit te wisselen middels mobiele apparaten.