Menu

December is begonnen. Pakjesavond is in zicht. Dat geeft een mooie mogelijkheid om in te haken op de gezellige periode die eraan komt! Benut je website, nieuwsbrief en Social Media! Profiteer van de gezellige tijd en maak je content leuk. Een feestelijk tintje zorgt voor goodwill. 

In dit blog een aantal mogelijkheden uitgelicht.

Content
Vervang je blog of het nieuwsitem die je gaat maken in een gedicht. Geen ster in rijmen? In je omgeving zijn er vast talenten te vinden die met je willen meedenken :-)

Visueel
Sinterklaas leent zich perfect om je teksten te verfraaien met afbeeldingen. Hou rekening met de Pieten discussie. Ben neutraal en laat de Pieten achterwege. Met Sinterklaas, het paard, cadeautjes, de staf en strooigoed heb je keuze genoeg aan afbeeldingen.

Let op dat de afbeeldingen rechtenvrij zijn! Gebruik een website als Pixabay.

Website
Op je website staat je logo. Met je logo kun je subtiel inspelen op Sinterklaas. Maak een kleine aanpassing aan je logo. Voeg wat pepernoten en een mijter toe en laat je verrassen door het effect!

Nieuwsbrief
Verstuur je regelmatig een nieuwsbrief? Ook dit medium kun je goed inzetten om een Sinterklaasboodschap over te brengen. Sinterklaas staat in het teken van cadeautjes. Kun je iets leuk verloten, een korting geven of een extraatje doen bij een bestelling?

Social Media
Wens iedereen een fijne Pakjesavond. Dit kun je eenvoudig doen met een passende afbeelding met tekst die je op Social Media zet. Plaats dit bericht rond 5 december. 

Bij deze wens ik iedereen alvast een fijne Pakjesavond!

December is begonnen. Pakjesavond is in zicht.