Menu

SocialSanne

Social Media zorgen voor transparantie. Informatie is overal en wordt snel verspreid. Bedrijven vormen nieuwe relaties met consumenten, burgers, fans en ambassadeurs. Dit biedt nieuwe contactmomenten. De inzet van Social Media is voor lokaal georiënteerde bedrijven net zo belangrijk als voor grotere multinationals.

Van ZZP`er tot MKB, Social Media dient passend ingezet te worden en de doelgroep aan te spreken. Het zijn schaarse contactmomenten die je volledig dient te benutten. Zonde als je dit geautomatiseerd doet of via een bureau wat geen enkele affiniteit heeft met je bedrijf, diensten en relaties. Op lange termijn heeft dit zelfs vaak negatieve effecten.

De ruim 10 jaar kennis en ervaring die ik heb deel ik graag met anderen. Ik heb als missie om mensen te helpen in het benutten van online marketing, in het bijzonder Social Media. Dit doet ik onder het label SocialSanne. Naast mijn werk als marketeer plaats ik regelmatig marketingblogs op deze website. Zo maak ik ondernemend Nederland wegwijs in de wereld van internetmarketing!

SocialSanne heeft ruim 10 jaar ervaring in de offline en online marketing / communicatie. Sterk in de strategische en operationele inzet van online marketing bij diverse organisaties. Zowel B2C als B2B. Denk aan Social Media, mobile, SEO, SEA, affiliate marketing, e-mail campagnes, online branding en leadgeneratie.