Menu

Boek bestellen

Bestel het boek "Zo simpel is marketing!" hier online!

Het draait tegenwoordig om digitale media als Social Media. Voor velen is dit onbekend terrein. Na het lezen van dit boek niet meer: in 75 marketingacties worden de nodige stappen gemaakt om jouw business een vliegende start te geven. Dit zonder marketingkennis en budget!

Marketing helpt bij het vermarkten van aanbod. Daarover is genoeg gepubliceerd. Het boek "Zo simpel is marketing!" is voor mensen die concreet aan de slag willen met het promoten van hun business. Die echt (actie) willen ondernemen. Voor mensen die relaties willen bouwen en meer uit zichzelf en de organisatie willen halen. Met slimme stappen is dit snel realiseerbaar, maar zeggen en doen staan vaak ver van elkaar af. Zonde, een geweldig product of dienst verdient een geweldige marketing!

Over de auteur
De ruim tien jaar kennis en ervaring die Sanne Cramer heeft, deelt zij graag met anderen. Sanne heeft als missie om mensen te helpen in het benutten van online marketing, in het bijzonder Social Media. Dit doet zij onder het label SocialSanne. Naast haar werk als marketeer bij MTH accountants & adviseurs plaatst Sanne regelmatig marketingblogs op socialsanne.nl. Zo maakt ze ondernemend Nederland wegwijs in de wereld van internetmarketing.

Boek bestellen
Bestel het boek bij boekhandels onder ISBN nummer: ISBN 978-94-022-3377-3.

Bestel het boek "Zo simpel is marketing!" hier online!